A abandonat microbuzul plin de lucruri furate: Este incredibil ce au găsit polițiștii în mașină

 O patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm, aflată în serviciul de patrulare, în Lipova, a fost direcționată pe o stradă din localitate, unde, o patrulă a poliției locale a sesizat că un microbuz de culoare albă a accelerat, la vederea acesteia.

Microbuzul a fost găsit pe o altă stradă, abandonat, fără șofer. În urma căutărilor, a fost găsită o persoană care corespundea semnalmentelor conducătorului autovehiculului, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Arad.

În urma controlului, în micrubuz au fost găsite: o schela metalică pentru construcții din aluminiu, 4 jante de aluminiu, cu cauciucuri, o motocositoare, un aparat de sudură, o plasă cu scule, precum și două televizoare LCD, o stație de muzică cu boxe și două calorifere, existând suspiciunea că ar fi fost sustrase din locuințe nelocuite sau aflate în construcție, din muncipiul Arad. Totodată, s-a constatat că și microbuzul ar fi fost sustras din Arad, iar cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt desfășurate de polițiștii orașului Lipova, pentru a identifica persoanele vătămate și a le returna bunurile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis, în vederea luării măsurilor legale.

            De asemenea, se continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.