A aruncat deșeuri din construcții într-o pădure din județul Arad și a platit scump pentru asta

În data de 04.03.2021, un echipaj al Biroului Protecția Mediului din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a surprins o acțiune de încărcare a unei autoutilitare cu diverse tipuri de deșeuri, ca urmare a renovării/igienizării unui imobil situat pe strada Unirii.

 
Suspiciunile de deversare ilicită de deșuri s-au confirmat când acestea au fost descărcate într-o pădure din localitatea Vladimirescu, pe un teren situat lângă artera de circulație.
 
Toate probele obținute de polițiștii locali din Arad cu privire la activitatea contravențională desfășurată de lucrătorii ce au încărcat molozul în Municipiul Arad au fost furnizate Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale.
 
Fapta surprinsă constituie contravenție potrivit Legii nr. 211/2011-privind regimul deșeurilor și se sancționează cu amenda între 3000-6000 lei pentru persoane fizice și 20.000-40.000 lei pentru persoane juridice, existând și sancțiunea complementară de aducere a terenului la starea inițială.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.