Un accident în lanț a avut loc pe autostrada A!, nu departe de vama Nădlac. Șoferul unei autoutilitare nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din față și, pe fondul neatenției, a lovit-o destul de puternic încât să o arunce într-o altă mașină. La rândul ei aceasta a ricoșat și mai multe autoturisme au fost lovite.

 “Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:17 . Un arădean de 43 de ani a condus o autoutilitară pe A1, în apropierea PTF Nădlac 2. Din cauza altor preocupări, de natură a-i distrage atenția, acesta nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismele care circulau cu viteză redusă în coloană, intrând în coliziune cu două dintre acestea, care au fost proiectate în alte trei autoturisme din coloană. Au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale trei copii și patru adulți.
În urma concluziilor medico legale urmează a fi efectuată încadrarea juridică. În acest moment se circulă doar pe banda doi, fiind restricționată circulația pe banda de urgență și banda 1.”, transmit reprezentanții IPJ Arad