Actrița Valeria Ogășanu a murit duminică, 26 februarie. Anunțul trist a fost făcut de fiul său și al actorului Mihai Ogășanu, pe pagina de socializare. Povestea de dragoste a celor doi actori a început pe scena Teatrului Bulandra, acolo unde s-a întâlnit prima dată.

Valeria Ogășanu s-a născut la 23 septembrie 1946 în București, România. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1969. În 1968, joacă primul rol în filmul: Vin cicliștii. Frumoasa actriță a mai jucat în filme precum: „Frații Jderi”, „Fram” și „Trandafirul galben”.

„Drum lin în Lumină, iubită mamă! Te iubesc!”, a scris Mihai Ogășanu, pe Facebook, citat de realitatea.net

Valeria și Virgil Ogășanu au avut o căsnicie de peste 40 de ani, rodul iubirii lor fiind unicul fiu, Mihai. Acesta este un cunoscut compozitor, autorul unor hituri interpretate de Loredana Groza, precum: “Extravaganzza”, “Zig-zagga” sau “Le, le”.

Dragostea dintre cei doi actori s-a înfiripat pe scena Teatrului Bulandra, unde s-au și cunoscut. 

După o relație de câțiva ani, aceștia s-au căsătorit. Se pare că decesul a survenit în urma mai multor afecțiuni de care suferea actrița. 

La toate acestea, actrița și restul familiei sale s-au îmbolnăvit de Covid-19 și au stat două săptămâni în spital. După ce a contractat virusul, regretata actriță a început să se simtă tot mai rău, iar organismul a cedat, din păcate.

Sursa: Realitatea de Bucuresti