Administraţia care a dezvoltat Aradul prin investiţii!

Există un motiv pentru care arădenii au acordat încredere administraţiei de dreapta în Arad în ultimii 16 ani: oraşul a crescut prin investiţii. Din 2004, Aradul a mizat pe marile proiecte de dezvoltare: conectarea prin autostradă la infrastructura europeană, canalizarea cartierelor, investiţii în drumuri, reabilitarea de şcoli şi grădiniţe, cele mai multe unităţi şcolare din oraş au fost deja reabilitate, proiectul de regenerare urbană a transformat spaţii degradate în zone funcţionale, cu parcări moderne, alei şi iluminat public. În această perioadă, s-a construit stadionul UTA şi un bazin nou de înnot în Subcetate. Şi lista obiectivelor majore realzate poate continua…

Toate aceste investiţii, gândite de primarul Gheorghe Falcă şi continuate acum de primarul Călin Bibarţ au adus beneficii arădenilor. Suntem un oraş care a rezolvat în mare parte problemele de infrastructură subterană, care a scos cartiere întregi din noroaie şi a oferit standarde urbane civilizate. În al doilea rând, prin investiţii a stimulat şi sprijinit economia locală şi crearea de noi locuri de muncă. Astăzi, Aradul este un oraş care oferă oportunităţi de carieră tinerilor, este un importator de forţă de muncă şi un exportator de bunuri şi servicii. Parteneriatul dintre mediul privat şi administraţie este una dintre cauzele acestui succes, pentru că investiţiile şi infrastructura au ajutat la dezvoltarea economiei locale.

Iată de ce există premisele unei administraţii PNL la Arad şi în următorii ani: între cetăţeni şi administraţie s-a construit o relaţie de încredere, bazată pe rezultate.

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.