Al doilea deces, în mai puțin de 48 de ore: încă o asistentă medicală a murit în județul Arad, de coronavirus

O asistentă medicală de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, diagnosticată cu COVID-19, a decedat, aseară. Este al doilea cadru medical care a murit în mai puţin de 48 de ore în judeţul Arad, în urma infectării cu noul coronavirus.

“Colega noastră, Daciana Grada, asistentă pe Secţia Clinică Ortopedie, a pierdut în această seară (marţi seara n.r.) lupta cu necruţătoarea infecţie COVID-19. Daciana a fost diagnosticată pe data de 23 octombrie cu virusul SARS-CoV-2, a fost internată în spital, iar în urmă cu câteva ore, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente de grea încercare! Dumnezeu să o odihnească în pace”, a anunţat pe Facebook, azi-noapte conducerea SCJU Arad, un anunţ similar fiind postat şi de Sanitas Arad.

Asistenta avea 45 de ani şi suferea de o afecţiune cronică. Ea lucra de 15 ani în spital.

Ieri dimineaţă, conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad a anunţat ca o asistentă de ambulanţă, care lucrase 24 de ani în staţia din Ineu, a decedat din cauza COVID-19, la vârsta de 48 de ani, iar alţi nouă angajaţi din staţia din Arad sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.