Ana Maria Păcuraru: Refuzul austriecilor reprezintă combustibilul care ne dă forța să ne trezim

Oamenii cancelarului care ne-a blocat intrarea în Schengen își continuă sfidarea la adresa românilor și mai dau o palmă grea acestui popor. 

Ambasadoarea Austriei la București și-a trimis adjunctul la întâlnirea programată cu Klaus Iohannis. Șeful statului a discutat mai bine de o oră cu ambasadorii tuturor statelor membre ale Uniunii Europene, după eșecul aderării. 

Dar românii sunt mai uniți ca niciodată. Refuzul austricecilor reprezintă combustibilul care ne dă forța să ne trezim din adormirea în care am stat în ultimii 33 de ani. Vă mulțumim tuturor pentru modul în care ați răspuns campaniei Realitatea prin care cerem Petrom înapoi. Peste doua milioane de voturi au fost înregistrate pe siteul nostru. Mai mult, aproape 45 de mii de romani au semnat deja petiția lansată de noi.

Nu cerem nimic ce nu este al nostru. Vrem doar ce ne aparține de drept: adică țara înapoi. Suntem un popor demn și mândru, care a contribuit din plin la securitatea Europei. Nu mai vrem și nu mai acceptăm să stăm cu mâna întinsă. Nu ne lăsăm învinși de străinii care doar ne folosesc și exportă profituri de miliarde la ei acasă, în timp ce la noi aruncă doar mărunțiș.

Campania noastră reprezintă strigătul unei națiuni, dar și un apel către clasa politică. Poporul s-a trezit! Românii sunt acum un neam unit! E timpul ca și cei care ne reprezintă să își dea mâna și să arate lumii întregi că nu cedăm, că nu ne vom opri din lupta pentru dreptate. Chiar la această oră, Parlamentul European s-a reunit de urgență și dezbate decizia Consiliului JAI privind refuzul aderării României și a Bulgariei la spațiul Schengen. Vom avea imagini în scurt timp. Până atunci, haideți să facem împreună România suverană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.