Anca Alexandrescu, față în față cu senatoarea Diana Șoșoacă – Interviul momentului cu cel mai vocal politician român

Interviu de excepție la Realitatea PLUS. Diana Șoșoacă, față în față cu Alexandra Alexandrescu. Cel mai vocal politician din România s-a lăsat intervievată și altfel, făcând dezvăluiri despre viața sa de familie.

Diana Șoșoacă a acordat un interviu jurnalistei Anca Alexandrescu. Cel mai vocal politician din România a primit echipa Realitatea PLUS chiar în casa sa și a făcut o serie de destăinuiri „altfel”. Diana Șoșoacă a povestit despre viața sa de familie, atât din perspectiva sa de mamă, dar și-a amintit și de educația pe care a primit-o ea pe când era copil:

„Eu am avut o educație mai mult spartană dată de bunicul meu care fusese pe front. Am avut un program foarte bine delimitat, eram un copil cu o energie interminabilă, aveam nevoie doar de 2-3 ore pe noapte să dorm și în rest eram bombă.

Copiii mei au ieșit la fel, evident. Băiatul meu a fost un copil problema, să zic, la grădiniță și la școală în sensul că avea foarte multă energie, foarte independent, un copil care aștepta să i se explice de ce i ceri să facă un anume lucru și de ce trebuie să-l pedepsești dacă nu-l face. Lucrând cu copiii am observat că aceste generații după 90 sunt exact același tipar, nu mai ascultă cum ascultăm noi. 

Că mama, în primul rând am fost prietenă cu copiii mei dar nu le-am permis să treacă de acel respect pe care trebuie să-l acorzi părinților.

Poate n-am fost o mama perfectă, dar atunci când copiii mei au avut nevoie de mine, am fost lângă ei”, povestește Diana Șoșoacă.

Puteți vedea VIDEO interviul integral, în trei părți, mai jos în cadrul articolului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.