Arad: 2 380 de persoane din peste 1.000 de familii din municipiul Arad, ajutate de către Rețeaua Solidarității

2 380 de persoane din peste 1.000 de familii din municipiul Arad au primit pachete, în cursul lunilor aprilie și mai, decătre Rețeaua Solidarității, a anunțar, luni, coordonatorul rețelei, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Pachetele alimente și bunuri de igienă au fost oferite din donațiile arădenilor, atât persoane fizice, cât și companii, printre care, Sergiu Bîlcea, a menționat în mod special compania Remark (fostu hipermarket Real), care a donat peste 800 de pachete, în valoare de peste 30 000 de lei.

Când pandemia va trece, exemplul acesta va rămâne şi va continua să ajute comunitatea, a mai declarat Sergiu Bîlcea.

Declarația completă

„În aprilie şi mai, 2380 de persoane din peste 1000 de familii au primit pachete din partea Reţelei Solidarităţii. Mulţumesc încă o dată celor care au muncit ca voluntari şi funcţionarilor dedicaţi. Mă bucur că persoanele vulnerabile au putut fi ajutate şi, deşi am fost departe fizic, fiecare arădean a simţit că este cineva aproape de el. Le mulţumesc celor care au făcut donaţii, după posibilităţi, cu o menţiune specială pentru Remark (Real), care a donat peste 800 de pachete, în valoare de peste 30 000 de lei. Reţeaua Solidarităţii au fost un success în primul rând pentru că a arătat forţa comunităţii: suntem împreună, solidari, capabili să dăruim. Am fost şi eu alături de voluntarii care au dus pachete persoanelor vulnerabile, am fost impresionat de bucuria beneficiarilor, de încrederea care s-a construit între arădeni. Când pandemia va trece, exemplul acesta va rămâne şi va continua să ajute comunitatea noastră”, a spus Sergiu Bîlcea, coordonatorul Reţelei Solidarităţii.