Arad: 2 bărbați, căutați pentru a merge la pușcărie, descoperiți la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad când se întorceau în țară

Doi cetățenidin România, care erau condamnați la pușcărie, au fost descoperiți decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad când doreau să intre în țară.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, un bărbat de 34 de ani din Ilfov avea emis pe numele său de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, indidivul având de executat 9 luni de închisoare.

Un alt bărbat, de 41 de ani, din Dâmboviţa, a fost reținut după ce poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele său era emis, de către autorităţile române, un mandat de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie, bărbatul având de executat 2 ani de închisoare.

Cei 2 bărbați au fost predați unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile
legale care se impun în aceste cazuri.