UPDATE. Arad: 2 persoane carbonizate într-o mașină în flăcări, răsturnată la marginea unui drum din Arad

0
1

2 persoane carbonizate au fost găsite, vineri seara, într-o mașină care ardea la marginea unui drum din județul Arad.

UPDATE POLIȚIE: Mașina ar fi părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de înaltă tensiune, răsturnându-se în șanțul de lângă carosabil. Ar fi luat foc

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „din datele preliminare, un autoturism s-ar fi deplasat pe DJ 792/C, la aproximativ 4 km de intrarea in localitatea Curtici. Ar fi părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de înaltă tensiune, răsturnându-se in șanțul de lângă carosabil. Ca urmare a impactului, autoturismul ar fi luat foc, arzând în totalitate. În urma stingerii incendiului, în autoturism au fost găsite două cadavre carbonizate. Circulația este momentan blocată pe ambele sensuri de mers. Efectuăm verificări pentru identificarea celor doua cadavre, precum si pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului”.

Știrea inițială

Incidentul a avut loc la marginea drumul județean 792 C Curtici-Sântana.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „inițial la 112 s-a anunțat că la marginea drumului există o mașină răsturnată care a luat foc. În momentul sosirii celor 4 echipaje de pompieri și medici SMURD, mașina ardea generalizat. După lichidarea incendiului au fost găsite 2 victime, decedate”.

Se bănuiește că persoanele au rămas încarcerate în mașina care a luat foc.

Cadravrele sunt extrem de arse, la primele cercetări neputându-se stabili nici măcar sexul victimelor.

Polițiștii sunt la locul incidentul chiar în aceste momente.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad