Arad: 2 TIR-uri s-au ciocnit pe autostrada Nădlac-Arad, în apropierea frontierei

2 TIR-uri s-au ciocnit, luni dimineața (în jurul orei 03:45) pe autostrada Nădlac-Arad, în apropierea punctul de trecere a frontierei, pe sensul de mers de la Arad la Nadlac.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, polițiști și pompieri.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Au intervenit din cadrul Detașamentului Arad 5 pompieri cu 1 Autospeciala pentru Descarcerare și 1 SMURD, de asemenea s-a mai deplasat la fata locului 1 Stația de Ambulanță Județeană Arad-Pecica și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Nadlac cu 1 Autospeciala de Stingere pentru asigurarea zonei, pentru că au avut loc scurgeri de carburant”.

„În accident au fost implicate 2 TIR-uri, unul transporta mere, iar era celălalt gol. A existat o victimă încarcerată. Ajunși la fata locului echipajul pentru descarcerare a reusit extragerea victimei din autotren, victima era inconstienta dar cu funcții vitale, care a fost predata echipajului SMURD și transportată la spital”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad