Arad: 2 traficanți de droguri, care acționau în Arad și Timiș, arestați preventiv. Ce aveau asupra lor

2 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile dupăce au fost prinse în timp ce vindeau droguri în Arad și Timiș.

Conform DIICOT, „procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor N.S.I, L.A.S. şi M.D., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată”.

Anchetatorii spun că „în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii N.S.I, L.A.S. şi M.D. au achiziţionat cantităţi importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe piaţa ilicită din municipiul Arad şi pe raza judeţului Timiş, obţinând astfel importante beneficii materiale. În urma organizării unor acţiuni de prindere în flagrant, inculpaţii au fost surprinşi în timp ce vindeau cantităţile de 1 kilogram de cannabis si 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20000 lei, respectiv 1510 grame cannabis si 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro”.

La data de 05.05.2019, procurorii DIICOT- Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului municipiul Arad şi municipiului Timişoara, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de grame de haşis, 2 grame de cocaină, 750 de euro şi 17.600 lei.

La data de 06.06.2019, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Tehnic şi Criminalistic D.I.I.C.O.T. şi IPJ Timişoara.