Arad: 22 de amenzi pentru persoanele care au circulat pe timp de noapte prin Arad

Peste 20 de amenzi au fost aplicate, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii arădeni, care au găsit pe străzi persoane nu au respectat prevederile Ordonanţei Militare nr. 2 şi au ieşit din case fără un motiv justificat.

ARADCU 00 POLITIA ARAD MA24MART

Arad: 22 de amenzi pentru persoanele care au circulat pe timp de noapte prin AradPeste 20 de amenzi au fost aplicate, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii arădeni, care au găsit pe străzi persoane nu au respectat prevederile Ordonanţei Militare nr. 2 şi au ieşit din case fără un motiv justificat.https://realitateadearad.net/index.php/2020/03/24/arad-22-de-amenzi-pentru-persoanele-care-au-circulat-pe-timp-de-noapte-prin-arad/#arad #ipjarad #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 24 martie 2020

„În urma activităţilor desfăşurate de echipajele de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, conform Ordonanţei Militare nr. 2, în valoare totală de 4.700 de lei”, a declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Verificările au avut loc de la intrarea în vigoare a prevederilor, respectiv începând cu ora 22,00, pe mai multe artere importante dincentrul municipiul Arad, dar şi pe străzi secundare.

Sursa foto-video: Inspectoratul de Poliție Județean Arad