Arad: 23 noiembrie, data până la care companiile trebuie să transmită cererile pentru învățământul profesional și cel dual pentru anul școlar 2019-2020

Încep pregătirile pentru învățământul dual și învățământul profesional în anul școlar 2019-2020, a anunțat, marți, Inspectoratul Școlar Arad.

Conform șefei Inspectoratului Școlar Arad, prof. Anca Stoenescu, ordinul de minsitru pentru aceste tipuri de învățământ a fost emis. Operatorii economici sunt invitaţi să se implice în parteneriatele cu unităţile de  învăţământ profesional şi tehnic pentru furnizarea stagiilor de pregătire practică pentru învăţământul dual şi învăţământul profesional.

Solicitarile operatorilor economici pentru învăţământul dual se completează şi se transmit la Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic pe adresa de mail [email protected], iar solicitările pentru învăţământul profesional se completează şi se transmit la unitătile de învățământ profesional și tehnic sau la Inspectoratul Școlar Județean Arad.

În ambele cazuri cererile trebuie trimise până la data de 23 noiembrie 2018.

Modelele solicitărilor precum și alte informații legate de învățământul dual și învățământul profesional se găsescpe site-ul www.alegetidrumul.ro  .