Arad: 3 kilograme de amfetamină şi 10 grame de cocaină, introduse în România prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad

2 tineri au fost reținuți dupăce au introdus dupăce au introdus în România, prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad 3 kilograme de amfetamină şi 10 grame de cocaină.

Cazul este instrumentat decătre Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii DIICOT Timişoara.

Conform anchetatorilor, joi seara, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, însoţit de un bărbat de 23 de ani şi de o tânără de 19 ani. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kg de amfetamină, 10 g de cocaină, un cântar de precizie, 4 telefoane şi suma de 710 euro.

Cele 3 persoane au fost audiate, cei 2 bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Activităţile de documentare şi de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.