Arad: 3 văcuțe și un măgăruș, vedete pe internet, după ce s-au plimbat cum au vrut prin centrul municipiului

3 văcuțe și un măgăruș din Arad au devenit vedete pe internet, dupăce miercuri, au mers la pas prin tot centrul Aradului. De altfel, de pe internet a aflat și proprietarul că i-au dispărut animalele.

Cele 3 vacuțe și un măgăruș au ajuns pe bulevardul central încă de la prima oră… spre amuzamentul celor care le-au întâlnit, animalele au circulat liniște cam pe unde au vrut… când pe spațiile verzi, când pe carosabil, când chiar și pe trotuare.

Animalale au fost filmate apoi în cartierul Grădiște, după ce au trecut un pod peste calea ferată. De altfel, acolo au și fost oprite decătre polițiștii locali, care le-au pus într-un țarc. Vacile și măgarul aveau crotalii, așa că la fața locului au ajuns reprezentanții Direcției Sanitar Veterinar, care în final au reușit să identifice proprietarul.

Bărbatul a declarat că animalele ar fi scăpat dintr-un țarc din lângă oborul din Arad. Arădeanul le-a mai spus autorităților că a aflat că animalele era libere după ce fiul lui care este în străinătate le-a văzut în fotografii postate pe internet.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Arad, Ralu Cotrău, proprietarul animalelor a fost amendat cu 500 de lei, fără posibilitatea de a plăti doar jumătate din amendă.

Nu este pentru prima dată, când văcuțe sau alte animale care ajung prin centrul Aradului devenit vedete pe internet.