Arad: A început curățenia de primăvară din municipiul Arad. Se ajunge în toate cartierele până în data de 26 martie

Campania curăţeania de primăvară a început, luni, 18 martie, în municipiul Arad. În prima zi au fost efectuarte lucrări care pot fi făcute în actualele condiţii meteo, în special tăiere de vegetaţie.

Conform primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, oraşul a Fost împărţit în 10 sectoare în care echipele edilitare ale primăriei vor ajunge pe rând, până pe data de 25 aprilie. Prima zonă în care a început curăţenia este centrul Arad, unde campania ţine până pe data de 22 martie.

ConForm municipalităţii, activităţile vor Fi diverse, de la întreţinere şi toaletare spaţii verzi, măturat şi spălat stradal, până la reparaţii mobilier urban, veriFicări şi remedieri la iluminatul public, plombări, reFacere marcaje pe carosabil, veriFicare şi înlocuire sau montare de indicatoare rutiere sau acţiuni de colectare de deşeuri echipamente electrice şi electronice.

Primăria invită arădenii, voluntarii şi agenţii economici să se alăture acţiunii şi să dea o mână de ajutor campaniei. În baza unui parteneriat cu inspectoratul şcolar, elevii vor Fi implicaţi în acţiuni de curăţenie în şcoli şi în zonele din apropierea şcolilor.