Arad: Accident grav în județul Arad. Se intervine cu elicopterul SMURD

Un bărbat a murit și o femeie a fost grav rănită, duminică, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe DN79 A, în județul Arad.

ARADCU 00 ISU ARAD DUM17FEB

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 17 februarie 2019

ARADCU 00 ISU ARAD DUM17FEB

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 17 februarie 2019

În accident au fost implicate 2 mașini. La locul accidentul s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști, medici și pompieri, la fața locului fiind solicitată și intervenția ecliopterului SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „accidentul rutier s-a produs la ieșire din localitatea Bârsa către Buteni. Au fost implicate 2 mașini. În total, au existat 3 victime, dintre care 2 victime inconștiente”.

„Cele 2 victime inconștiente sunt încarcerate, este vorba despre șoferul și pasagera din dreapta al uneia dintre mașini, iar cealaltă victimă este șoferul din cealaltă mașină. Elicopterul a aterizat la locul accidentului, victimele sunt descarcerate, li se acordă îngrijiri medicale”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

UPDATE. Conform primelor informații, șoferul care a murit, un bărbat de 31 de ani, ar fi efectuat o întoarcere neregulamentară pe șosea, apărând brusc în fața celeilalte mașini.
Alături de el în mașină se afla și femeia, în vârstă de 38 de ani, care a fost grav rănită și transportată cu elicopterul SMURD la Timișoara. Mașina are numere de Timiș. În cealaltă mașină era doar șoferul, un fost judecător de la Ineu. Acesta a fost și el rănit și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.