Arad: Accident între 2 mașini care aparțin unor companii de transport persoane, pe DN79 Arad-Oradea

Două mașini care aparțin unor companii de transport persoane din Arad au fost implicate într-un accident de circulație care a avut loc sâmbătă dimineața pe DN 79, Arad-Oradea.

În accident au fost implicate un microbuz de persoane și o mașină mică ce aparține unei companii de transport persoane.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în această dimineață, în jurul orei 05.30. a avut loc un accident rutier în localitatea Șimand. Apelul inițial la 112 a anunțat o victimă încarcerată. Au fost alocate forțe de intervenție ale Gărzii nr. 2 Chișineu Criș din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, 1 echipaj SMURD și un echipaj pentru descarcerare, iar în sprijin 1 echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad. În momentul sosirii la locul accidentului, victima care se anunță încarcerată era scoasă din mașină și predată echipajului SAJ ajuns la fața locului. Cele două echipaje de pompieri nu au mai intervenit”.

Primele cercetări ale polițiștilor arată că unul dintre șoferi, care a ieșit de pe o stradă laterală a trecut peste linia continuă ce delimitează sensurile de mers, a fost acroșat cealaltă mașină care circula regulamentar.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad