Detașamentul de pompieri Ineu din județul Arad a intervenit, joi, cu 4 echipaje din care 2 de stingere, 1 SMURD si 1 de lucru și salvare de la înălțime, în orașul Ineu pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la acoperișul clădirii administrative ale unei tâmplării.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „la sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent la acoperișul și cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție. Viteza de răspuns și intervenția profesionistă a pompierilor a făcut și de acesta dată diferența. Incendiul a fost localizat în limitele găsite fără a se extinde la întreaga construcție și la hala de producție”.

„Cauza probabilă a incendiului este „scurt circuit electric. Patronul firmei a adresat mulțumiri echipajelor de intervenție. 90% din construcție și toate utilajele au fost salvate”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad