Arad: Activitatea Serviciului de permise auto și înmatriculări Arad, blocată după ce cablul de rețea a fost rupt de muncitorii care făceau lucrări edilitare în municipiu

0
1

Activitate Serviciului de permise auto și înmatriculări din Arad este îngreunată ca urmare a secționării accidentale a unui cablu de rețea, în timpul unor lucrări edilitare ce au loc pe Calea Aurel Vlaicu, a anunțat, joi, Prefectura Arad.

Avaria a apărut miercuri în jurul orei 14.30, moment din care nu s-a mai putut realiza conectarea calculatoarelor Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad cu serverele de la București.

Drept urmare, până la remedierea situației activitatea serviciului este serios îngreunată și nu se pot elibera documente.

S-a luat legătura cu societatea furnizoare a serviciilor de rețea care încearcă să remedieze problema până la sfârșitul zilei de joi.

Ca urmare a acestei situații, candidații care trebuiau să susțină joi proba practică pentru obținerea permisului de conducere vor fi reprogramați cât mai urgent posibil.

De asemenea, autoritățile roagă celelalte persoane care au avut joi programări pentru alte servicii asigurate de S.P.C.R.P.C.I.V. Arad să se reprogrameze folosind sistemul de programări on-line.