Arad: Alcoolemii record, în Arad, în ultimele ore

Mai mulți șoferi au fost prinși decătre polițiștii din Arad în timp ce conduceau mașini cu toate că înainte consumaseră băuturi alcoolice, unii dintre ei având chiar alcoolemii record.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „cu o alcoolemie record de 1,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii orașului Chișineu-Criș, un arădean de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității Chișineu-Criș”.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, pe raza localității Hălmagiu, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii orașului Sântana au depistat un tânăr de 29 de ani, din localitatea Caporal Alexa, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/C, pe raza aceleiași localități, având o alcoolemie de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Cu aceeași alcoolemie și fără permis de conducere a fost depistat un tânăr de 29 de ani, din Caporal Alexa, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe D.J. 792/C, pe raza localității Sântana.

Un bărbat de 48 de ani, din Ineu, a fost depistat de polițiști cu o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea u autoturism pe o stradă din localitate.

A fost depistat pe raza municipiului, de polițiștii Secției nr. 2 Micălaca un tânăr de 21 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Alee Abrud, cu o alcoolemie de 0,43 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vedere stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele tuturor celor în cauză fiin întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii continuă cercetările în aceste cazuri.