Arad: Arad: Bărbatul care a accidentat mortal un biciclist de 21 de ani și a fugit de la locul accidentului, sub control judiciar. Mai e nevoie de expertize

Bărbatul de 59 de ani din județul Arad, bănuit că, în weekend, a accidentat mortal un biciclist de 21 de ani și a fugit de la fața locului, este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia a fost luată joi decătre procurorul de caz dincadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru că mai este nevoie de realizarea unor expertize care să decidă culpa în producerea accidentului.

Bărbatul bănuit de comiterea accidentului a fost prins miercuri, în comuna Zimand, și a fost audiat timp de mai multe ore. Mașina cu urmele accidentului a fost găsită chiar în curtea sa.

În cursul nopții de sâmbătă către duminică, un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, care se afla pe o biciletă, a fost accidentat mortal pe DN 79, pe raza comunei Zimand Cuz, iar autorul accidentului a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajelor de politie. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, iar bicicleta nu era echipată regulamentar și corespunzător.

Impactul a fost puternic, iar la locul accidentului au rămas bucăți din caroseria mașinii, iar polițiștii au făcut publice imginile.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea locului faptei.