Arădenii sunt invitați la discuții cu constructorii drumurilor județene. Mai multe drumuri județene importante din Arad au intrat în modernizări, iar pe alte tronsoane, lucrările vor începe în curând. Până la drumuri bune, lucrările înseamnă și disconfort pentru arădenii care locuiesc sau circulă prin acele zone.

Pentru a înlătura orice suspiciuni cu privire la caliatatea lucrărilor și modul în care acestea se derulează, Consiliul Județean organziează discuții cu constructorii, iar la discuții sunt invitați și arădenii interesați.

Conform vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, „suntem în faza în care constructorii lucrează, ceea ce înseamnă un disconfort pentru arădeni. Este important să fim în dialog cu constructorii dar şi cu arădenii, care sunt beneficiari ai lucrărilor. În fiecare lună, voi organiza discuţii cu constructorii drumurilor aflate în lucru, iar aceste discuţii vor fi deschise pentru toţi cei interesaţi”.

„Vineri voi fi prezent la ora 9 dimineaţa la Primăria Zăbrani, unde vom sta de vorbă cu constructorul drumului Neudorf – Limită judeţ Timiș, la ora 11 voi fi la Primăria Şepreuş, unde vom discuta cu constructorul drumului Sintea Mare – Şepreuş, iar la ora 13 voi fi la Primăria Macea, unde vom discuta despre drumul Dorobanți – Macea. Toate întâlnirile vor fi deschise pentru arădenii interesaţi, care pot afla noutăţi, pot pune întrebări. Este bine să avem aceste discuţii de analiză publice, deschise către arădenii interesaţi, pentru că nu avem nimic de ascuns. Dimpotrivă, suntem bucuroşi să arătăm ceea ce facem”, a mai declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

Toate întâlnirile sunt deschise pentru arădenii interesaţi, care pot afla noutăţi și pot pune întrebări constructorilor și Consiliului Județean Arad.