ARAD: AUDIO 2 persoane au ajuns la spital, după ce 2 mașini au ieșit de pe carosabil pe unul dintre cele mai degradate drumuri din Arad

2 persoane au ajuns la spital ca urmare a unui grav accident care a avut loc, duminică seara, în Arad.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „accidentul a avut loc între localitățile Horia și Șiria. Sunt 2 autoturisme ieșite de pe parte carosabilă”.
„Sunt 2 victime încarcerate. Cele două victime au fost extrase, sunt preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Vor fi transportate la UPU Arad. Celelalte persoane implicate în accident, 2 bărbați, refuză transportul la UPU”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.
Drumul județ Arad-Șiria este considerat ca fiind unul dintre cele mai degradate din județul Arad, reparațiile urmând să înceapă după ce vor fi rezolvate contestațiile depuse la licitația care a avut loc deja.
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.