Arad: AUDIO 2019 cel mai intens an pe drumuri județene din Arad. Consiliul Județean a promis ca va reabilita 300 de km în 4 ani. Cât s-a făcut cu 6 luni înainte de termen 

Anul 2019 a fost cel mai intens pentru reablitarea drumurilor județene din Arad.

Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, „niciodată în istoria Consiliului Județean Arad nu s-a lucrat atât de intens la drumurile județene, ca în anul 2019.

„Am promis că în patru ani vom reabilita sau moderniza 300 km de drumuri județene și am ajuns pe total mandat la 256,1 km! Am convingerea că în vara anului viitor, vom putea prezenta, în fața dumneavoastră, kilometrul 300! Este o muncă de echipă, la care contribuie conducerea Consiliului Județean Arad și aparatul de specialitate al Consiliului Județean, Direcția Tehnică. Le mulțumesc tuturor celor implicați în gestionarea investițiilor începute de echipa noastră”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

În cifre absolute, Consiliul Județean are în lucru investiții în valoare de 805 milioane lei, din care 561 milioane lei fonduri europene, 131 milioane lei fonduri proprii ale Consiliului Județean Arad și 113 milioane credite angajament. În perioada 2016-2019 s-au finalizat 14 șantiere pe drumurile județene și alte 13 șantiere sunt în execuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.