Arad: AUDIO 21 de cetățeni din Siria și Palestina, descoperiți de către polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad într-un TIR din Turcia, ca să iasă ilegal din România

21 decetățenidin Siria și Palestina, cu vârste cuprinse între 8 și 53 de ani, au fost descoperiți, în cursul nopții de miercuri către joi, decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad când încercau ca să iasă ilegal din România, ascunși într-un TIR din Turcia, care transporta piese auto din Turcia în Austria.

ARADCU 00 MIGRANTI POLITIA DE FRONTIERA JOI25IUN

Arad: AUDIO 21 de cetățeni din Siria și Palestina, descoperiți de către polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad într-un TIR din Turcia, ca să iasă ilegal din România21 decetățenidin Siria și Palestina, cu vârste cuprinse între 8 și 53 de ani, au fost descoperiți, în cursul nopții de miercuri către joi, decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad când încercau ca să iasă ilegal din România, ascunși într-un TIR din Turcia, care transporta piese auto din Turcia în Austria.https://realitateadearad.net/index.php/2020/06/25/arad-audio-21-de-cetateni-din-siria-si-palestina-descoperiti-de-catre-politistii-de-frontiera-de-pe-autostrada-nadlac-arad-intr-un-tir-din-turcia-ca-sa-iasa-ilegal-din-romania/#arad #nădlac #frontieră

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 25 iunie 2020

La volanul camionului se afla un cetățean de 42 de ani din Bulgaria.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, ” ca urmare a analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă al autoutilitarei, au fost descoperiţi ascunşi douăzeci şi unu de cetăţeni străini”.

Cu ocazia primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt şaisprezece bărbați, trei femei şi doi minori, cetățeni din Siria şi Palestina. Adulţii au vârste cuprinse între 18 şi 53 de ani, iar minorii au 8, respectiv 10 ani. Aceştia intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Cetățenii din Siria și Palestina sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul bulgar este cercetat pentru trafic de migranți.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.