Arad: AUDIO 6 amenzi în valoare de 45.600 lei au aplicat pompierii din Arad pentru nereguli la măsurile de siguranță împotriva incendiilor

6 amenzi în valoare de 45.600 lei au aplicat pompierii din Arad în cursul lunii ianuarie, din cauza neregulilor găsite decătre Serviciul Inspecție de Prevenire în timpul efectuării unor controale.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „au fost emise 7 avize de securitate la incendiu, iar 2 avize de securitate la incendiu au fost respinse. Au existat 43 de acte de asistență tehnică de specialitate pe segmentul avizare/autorizare și s-au emis 12 puncte de vedere pentru PUG, PUZ sau PUD”.

„Au fost efectuate 23 de controale la la operatori economici, instituții și localități, ocazie cu care s-au constatat 67 de deficiențe. Au fost aplicate 61 de averstismente și 6 amenzi, în valoare totală de 45.600”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

În ianuarie, pompierii au mai desfășurat 21 exerciții de alarmare, evacuare și intervenție la incendiu și 14 instruiri ale personalului.

Sursa foto: arhivă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad