Arad: AUDIO 8.172 misiuni au avut jandarmii din Arad în 2019

Câteva mii de misiuni au avut jandarmii din Arad în cursul anului 2019, se arată în bilanțul făcut public joi.

Imagine

Imagine

„În perioada supusă evaluării, jandarmii arădeni au executat 8.172 misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice, pază și protecție instituțională, comform competențelor, în urma cărora au fost constatate 216 infracțiuni. În misiunile de menținere a ordinii publice, executate în cooperare cu poliția prin patrule mixte, au fost constatate 144 infracțiuni. De asemenea au fost aplicate 1.866 sancțiuni contravenționale în valoare de 579.720 lei”, a declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Dan Monoranu.

Activitatea de evaluare a fost asigurată decătre colonel Robert Matei, directorul Direcției Logistice din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, care a transmis mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române, în care se menționează că „Jandarmeria este reprezentată de miile de jandarmi care execută zilnic la nivel național misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice” fiind ”un serviciu public
corespondent nevoii sociale de ordine și siguranță publică, de stabilitate și liniște necesare bunei desfășurări a activității la nivel național, ale cărei misiuni sunt generate de comunitățile în cadrul cărora își desfășoară activitatea și exclusiv în folosul acestora”.

Sursa foto: Jandarmeria Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.