Arad: AUDIO Accesul publicului în complexul de polo din Arad, restricționat de luni până vineri, între orele 17-19. Ce recomandă Primăria

Accesul publicului la bazinul de polo al Primăriei Municipiului Arad este restricționat între anumite ore, în perioada sezonului rece. Imagine

Primăria Municipiului Arad a anunțat, joi, modificările survenite în programul de utilizare a bazinului de polo din cartierul Subcetate. Astfel, pe toată durata sezonului rece, de luni până vineri, între orele 17.00 și 19.00, accesul publicului este restricționat, fiind programate antrenamentele echipei de polo a Clubului Sportiv AMEFA.
Având în vedere faptul că în unele zile de sâmbătă şi/sau duminică este posibil ca baza de agrement să fie gazda unor competiții sportive, fapt ce restricționează din nou accesul publicului în zona de bazine, Primăria recomandă celor interesați să apeleze numărul de telefon 0761-785.471 pentru a afla exact dacă au survenit noi modificări în programul de funcționare a bazinului.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad, Ralu Cotrău.

Complexul sportiv este deschis:
a) luni: între orele 14:00 –21:30
b) marți –vineri : între orele 08:00 –21:30
c) sâmbătă –duminică: între orele 08:00 –19:00

Prețurile biletelor, cuprinse între 5 lei și 25 de lei

Începând cu data de 4 noiembrie 2019, accesul la bazinul de polo se face doar pe bază de bilet sau abonament. Preţul unui bilet porneşte de la 5 lei şi poate ajunge până la 25 de lei, după cum urmează:
-pentru adulţi, preţul unui bilet este 15 lei pentru accesul în baza de agrement în cursul dimineţii, respectiv 25 de lei, dacă aleg să vină la bazin seara.
-Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei, în prima parte a zilei şi 15 lei seara.
-În schimb, copiii cu vârsta de până la 14 ani, 5 lei dimineaţa şi 10 lei seara.
Aceştia vor trebui să fie obligatoriu însoţiţi de un adult.
Preţul abonamentelor este cuprins între 100 şi 350 de lei.

Ce cuprinde baza de agrement

Baza de agrement cuprinde două bazine: unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lăţime şi o adâncime de 2,3 metri şi unul mai mic, cu scop didactic şi de agrement, care are 25 de metri lungime şi 12,5 metri lăţime. Complexul din Subcetate mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare şi cabine de duş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.