Arad: AUDIO Accident mortal, după o mașină a intrat într-un copac

O femeie a murit, vineri, dupăce mașina în care călătorea ca pasager a intrat într-un copac de la marginea DJ 791 din județul Arad.

La fața locului au intervent mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.

„Accidentul a avut loc În Zimandu Nou, ieșire către Sântana. A intervenit Detașamentul Arad cu 2 echipaje, 1 descarcerare si 1 stingere. Asistența medicală este asigurată de SMURD TIM. În autoturism este o singură persoană, inconștientă, se acționează pentru descarcerare. Victima a fost extrasă inconștientă, se efectuează manevre de resuscitare. Cea de a II a persoană din autoturism este în SAJ, conștientă. Ambele victime sunt femei”, PurtĂtorul decuvânt al Inspectoratului pentri Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că o femeie de 55 ani, din Arad, a condus un autoturism pe DJ 791 (sens de mers Zimandu Nou – Arad). La km 5+24, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, parăsind partea carosabilă pe sensul ei de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei dreapta față, o femeie de 59 de ani, din Arad, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului. Victima a decedat la aproximativ o oră după producerea impactului”.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad