Arad: AUDIO Căutări ample, în zona de munte din estul județului Arad, după un motoclist care s-ar fi rătăcit prin pădure

Căutări ample au loc, duminică seara, în zona de munte din estul județului Arad, unde un bărbat care se plimba cu motocileta Enduro prin păduri a sunat la 112 cerând ajutor, pentru că s-ar fi împotmolit în pădure, este deshidratat și se simte rău.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „se caută o persoană rămasă în pană cu motocicleta de enduro în pădure, mai sus de localitatea Obârșia. Fără semnal la telefon”.

„Au fost alocate forțe de intervenție de la Sectia de Pompieri Bârzava, 2 Pompieri cu o auto de teren, 1 echipaj SMURD de tip B 2 jandarmi cu un auto de teren, 2 polițiști de la postul Petriș, 2 angajați de la Ocolul Silvic cu un auto de teren. Apelul la 112 a fost preluat de către colegii din județul HD. Apelantul susține ca este obosit s-o deshidratat. Localizarea a fost făcută de către colegii de la 112 Hunedoara în funcție de coordonatele pe care le-a furnizat apelantul. A fost solicitat in sprijin și un echipaj Salvamont Salvaspeo”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

La căutări participă câteva zeci de persoane.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad