Arad: AUDIO Cca 700 de litri de țuică și peste 160.000 de țigări de contrabandă, confiscate din casa unei femei din Arad

Cca 700 de litri de țuică și peste 160.000 de țigări de contrabandă au fost confiscate decătre polițiști din casa unei femei din comuna Craiva, județul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii au desfășurat, ieri dimineață, 4 percheziții la imobilele deținute de o femeie de 57 de ani, din localitatea Șiad (comuna Craiva), bănuită de deținere și comercializare de țigări de contrabandă. În urma activităților desfășurate, într-un imobil au fost găsite 163.180 țigarete de diferite mărci, susceptibile de a proveni din contrabandă, iar în altul 680 de litri de țuică”.

„Întreaga cantitate de alcool și țigări a fost indiponibilizată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind continuate cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități mai mari de 200 de litri alcool”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

 

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.