Arad: AUDIO Circa 80 la sută din locurile de cazare din stațiunea montană Moneasa, rezervate pentru mini-vacanța de Anul Nou. Motivul

Circa 80 la sută din locurile decazare din stațiunea montană Moneasa, din județul Arad, sunt rezervate pentru mini-vacanța de Anul Nou, în condițiile în care două hoteluri sunt închise din cauză că nu au avut suficiente cereri pentru că în zonă nu există deloc zăpadă.

Conform primarului comunei Moneasa, de care aparţine staţiunea, Ioan Nuțu Herbei, în momentul de faţă sunt disponibile aproximativ 1.400 de locuri de cazare, din cele 1.700, pentru că două hoteluri au fost închise de sărbători.

„S-au închis două unităţi de cazare pentru că nu aveau suficiente cereri de la clienţi. E o perioadă fără zăpadă, iar pârtia de schi nu poate fi folosită, poate şi din această cauză nu au fost rezervări multe”, a mai declarat primarul comunei Moneasa, Ioan Herbei.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a primarului comunei Moneasa, Ioan Nuțu Herbei.

În perioada Crăciunului, gradul de ocupare a fost mult mai mic, de circa 60%, conform edilului, tot din cauza faptului că nu este zăpadă pe munte.

Staţiunea Moneasa este apreciată pentru ape termale bicarbonatate, calcice, magnezice şi sodice, considerate benefice în tratamentul afecţiunilor sistemului nervos central şi periferic, sistemului locomotor, pentru tratarea reumatismului şi a unor afecţiuni ginecologice. 

Supranumita „Perla Muntilor Apuseni”, staţiunea Moneasa este situată, în Munţii Codru Moma, la peste 100 kilometri de municipiul Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.