Arad: AUDIO Cum merge modernizarea drumului care leagă Podgoria Aradului de DN 79 Arad – Oradea. Nu a mai fost modernizat de cca 50 de ani

Lucrările de modernizare a drumului județean care leagă Podgoria Aradului de drumul Arad-Oradea sunt în grafic, a declarat, miercuri, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, dupăce a verificat pe teren șantierul drumuluiui județean Seleuș – Zărand – Nădab.

Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, „s-au executat casetările (lărgirea drumului, pe lungime de 18,6 km), frezarea îmbrăcăminții vechi pe toată suprafața, așternerea pietrei sparte amestec optimal cu grosimea de 20 cm pe toată suprafața drumului. Inspecția în Construcții a analizat probele de laborator și documentația tehnică”.

„Acum se lucrează la covorul asfaltic în Seleuș și s-a așternut covor asfaltic în intravilan Cintei și Zărand, și o parte dintre cele două localități. Prin acest drum județean legăm Podgoria Aradului de drumul Arad-Oradea”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Proiectul este finanțat din fonduri europene, tronsonul având o lungime de 21,13 kilometri. Drumul județean Nădab – Zărand – Seleuş nu a fost modernizat de aproape 50 de ani.

Sursa foto: Consiliul Județean Arad