Arad: AUDIO FOTO 3 persoane la spital, din cauza unui grav accident care a avut loc pe DN7

Trei persoane au ajuns, vineri, la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad dupăce mașina în care se alfau a fost implicată într-un grav accident pe DN7, în zona localității Căpruța din județul Arad.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, pompieri și polițiști.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „au intervenit trei echipaje a Secției de Pompieri Bârzava, Garda de intervenție nr.1 Bârzava, un echipaj descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj de stingere pentru protecția zonei de intervenție cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, Stația Lipova”.

„La sosirea echipqjelor de intervenție au găsit un autoturism în afara părții carosabile in care erau două victime, femei, încarcerare și un bărbat iesit din autoturism. Victimele încarcerare au fost extrase din mașină de către echipajul descarcerare, în viață, constiente si predate celor două echipaje medicale pentru a fi transportate la UPU Arad. Bărbatul a refuzat inițial transportul la unitatea medicală dar a revenit peste aproximativ 30 de minute acuzând diferite dureri si a solicitat să fie preluat de o ambulanță”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

POlițiștii continuă cercetările în acest caz.