Un bărbat de 53 de ani din Arad a fost grav rănit, vineri, după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea o mașină de teren și s-a răsturnat într-un șanț, o femeie de 65 de ani, care era pasager în mașină, fiind de asemenea rănită.

Accidentul a avut loc în satul Roșia Nouă, comuna Petriș.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici și pompieri.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „accidentul s-a produs în localitatea Roșia Nouă, comuna Petriș. A intervenit Garda nr. 2 Birchiș din cadrul Secției de Pompieri Bârzava cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, 4 subofițeri. În sprijin au fost alocate SMURD Birchiș și SAJ Săvârșin”.

„La sosirea la locul accidentului au găsit două victime, un bărbat, aprox. 60 de ani încarcerat stare gravă și o femeie aprox. 50 de ani, ieșită din autoturismul de teren, cu răni superficiale. Femeia a fost preluată de SMURD Birchiș și transportată la UPU. Bărbatul a fost descarcerat, predat inconștient echipajului medical al SAJ Săvârșin, care a solicitat în sprijin echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „pe DJ 707, pe raza localității Roșia Nouă, a avut loc un accident rutier. Un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism de teren, i s-ar fi făcut rău în timpul mersului și a pierdut controlul asupra mașinii, lovindu-se de un cap de pod”.

„Conform primelor constatări ale echipajului SMURD de la fata locului, bărbatul ar fi suferit un AVC”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetătile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.