Arad: AUDIO FOTO Incendiu puternic la acoperișul unei case. Intervenția promtă a pompierilor din Arad a salvat alte 2 case

Un puternic incendiu a cuprins, miercuri seara, o casă de pe strada Crișului din municipiul Arad.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
ImagineImagineImagineImagine
Imagine
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamentul de Pompieri Arad, a intervenit cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială descarecerare  ușoară și o autospecială SMURD, pentru protecția personalului propriu, în municipiul Arad la un incendiu ce se manifesta la anexa cu rol de bucătărie al unei case de locuit”.
„În momentul sosirii echipqjelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul anexei, cu început de propagare la acoperișul casei si cu posibilitatea de propagare la acoperișul casei vecine. După 30 de minute de intervenție, incendiul a fost izolat si limitat fără a se extinde. A fost atins după o oră de intervenție. În incendiul a ars acoperișul anexei pe aproximativ 40 mp si mai multe bunuri. Au fost salvate cele două case. În urma cercetări a fost stabilită ca și cauză „scurt circuit electric la o instalație electrică improvizată”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Pompierii atenționează populația să nu folosească improvizații electrice pentru că acestea pot genera pagube considerabile.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.