Arad: AUDIO FOTO Peste 440.000 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de circa 5 milioane de lei, confiscate la frontiera de pe autostrada Nădlac-Arad

Peste 440.000 de pachete cu țigări decontrabandă, în valoare de cca 5 milioane de lei, au fost confiscate decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad. Șoferul, un bărbat din Arad, a fost reținut pentru 24 de ore.

ARADCU 00 CAMION TIGARI CONTRABANDA POLITIA DE FRONTIERA ARAD MI25SEPT

Peste 440.000 de pachete cu țigări decontrabandă, în valoare de cca 5 milioane de lei, au fost confiscate decătre polițiștii de frontieră de pe autostrada Nădlac-Arad. Șoferul, un bărbat din Arad, a fost reținut pentru 24 de ore.Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, la volanul camionului se afla un bărbat de 30 de ani din Arad, care oficial transporta 26 de paleţi cu ambalaje pentru piese auto.https://realitateadearad.net/index.php/2019/09/25/arad-audio-foto-peste-400-000-de-pachete-cu-tigari-de-contrabanda-in-valoare-de-circa-5-milioane-de-lei-confiscate-la-frontiera-de-pe-autostrada-nadlac-arad/

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 25 septembrie 2019

Aceasta este cea mai mare captură de țigări decontrabandă de la frontiera de vest din ultima vreme.
Țigările se aflau într-un TIR, care aparține unei firme de transport din Arad.
Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, la volanul camionului se afla un bărbat de 30 de ani din Arad, care oficial transporta 26 de paleţi cu ambalaje pentru piese auto.
În baza profilului de risc, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel,  în semiremorca TIR-ului au fost descoperiţi 22 de paleţi, ascunşi prin metoda “capac” în spatele celor cu piese auto. Paleții ascunși conţineau aproximativ 440.000 pachete de ţigări netimbrate.
Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei.

Polițiștii de frontieră și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad sub aspectul săvărşirii infracţiunii de contrabandă.