Arad: AUDIO FOTO VIDEO Accident spectaculos, la Arad. Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat la coborârea de pe autostrada A1. 2 accidente rutiere, în mai puțin de 30 de minute

Două accidente rutiere au avut loc, marți, în municipiul Arad, în mai puțin de 30 de minute.

Marți 13…al doilea accident în mai puțin de 30 minute.Autotren rasturnat (incarcat cu cereale) pe breteaua de legatura dintre A1 si DN7, coborâre spre zona industriala Arad sunt scurgeri de carburant. Intervine Detasamentul Arad cu 1 autospeciala de stingere, 1 SMURD, 1 autospeciala de prima intervenție și comanda.

Publicată de ISU ARAD pe Marţi, 13 august 2019

 

În primul caz, 2 mașini s-au lovit frontal pe Podul din zona Subcetate, iar persoane au ajuns la spital.

Câteva minute mai târziu, un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat pe breteaua de legatură dintre autostrada A1 și DN7, coborâre spre zona industrială Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „sunt scurgeri de carburant. Intervine Detasamentul Arad cu 1 autospeciala de stingere, 1 SMURD, 1 Autospeciala de prima intervenție și comanda. 2 ofițeri și 7 subofițeri”.

„Există 1 victima, șoferul, care este conștient”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

 

Polițiștii continuă cercetările în cele 2 cazuri.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad