Arad: AUDIO FOTO VIDEO Bărbat de 23 de ani, amendat cu 3.200 de lei, după ce a înjurat și scuipat jandarmii. Era în evidentă stare de agitație

Un bărbat de 23 de ani a fost amendat cu 3.200 de lei decătre jandarmii din Arad, dupăce a încercat să-i împiedice pe jandarmi ca să legitimeze alte persoane. Conform unor informații, tânărul nu se cunoștea cu celelalte persoane legitimate, însă era în evidentă stare de agitație și a făcut scandal cu jandarmii.

ARADCU 00 JANDARMI JANDARMERIA ARAD MI12FEB

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Bărbat de 23 de ani, amendat cu 3.200 de lei, după ce a înjurat și scuipat jandarmii. Era în evidentă stare de agitațieUn bărbat de 23 de ani a fost amendat cu 3.200 de lei decătre jandarmii din Arad, dupăce a încercat să-i împiedice pe jandarmi ca să legitimeze alte persoane. Conform unor informații, tânărul nu se cunoștea cu celelalte persoane legitimate, însă era în evidentă stare de agitație și a făcut scandal cu jandarmii.Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, despre acest caz.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/12/arad-audio-foto-video-barbat-de-23-de-ani-amendat-cu-3-200-de-lei-dupa-ce-a-injurat-si-scuipat-jandarmii-era-in-evidenta-stare-de-agitatie/

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 12 februarie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu, „marți, în jurul orei 13.20, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu în Piața Gării, a fost impiedicat să-și exercite obligaţiile de serviciu privind legitimarea unei persoane, de către un tânăr de 23 de ani din Arad care, fără niciun motiv, a început să aducă cuvinte și expresii jignitoare la adresa echipajului de jandarmi și chiar i-a și scuipat. În primă fază jandarmii au încercat să-l liniștească pe tânăr, având în vedere comportamentul suspect al acestuia, însă fără succes. Bărbatul a devenit violent fapt pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia”.

„La fața locului a fost chemat și unul dintre părinți care a consimțit ca fiul său să fie transportat la o unitate sanitară de specialitate. Jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță, iar tânărul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Arad, în vederea administrarii unui tratament de specialitate. Pentru fapta sa, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.200 lei pentru „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora” și „împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice”, conform Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

.Conform unor informații, bărbatul a rămas internat în secția de psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.