Arad: AUDIO FOTO VIDEO Explozie într-un cartier privat din Arad. Un bărbat a fost rănit, iar mai multe case au fost distruse. Este al 4-lea incendiu în același cartier din octombrie 2019 până în acest moment

Un bărbat a fost rănit, în cursul nopții de joi către vineri, într-un cartier rezidențial privat de la marginea Aradului, ca urmare a exploziei unei butelii exterioare de gaz, iar mai multe case au fost distruse din cauza incendiului puternic care a urmat. Din cauza modului în care sunt construite casele, flăcările s-au extins cu repeziciune la mai multe case. Incediul a fost stins dupăcca 5 ore, dar un echipaj de pompieri este și în acest moment la fața locului pentru a supraveghea zona.  

ARADCU 00 ISU ARAD VI07FEB

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Explozie într-un cartier privat din Arad. Un bărbat a fost rănit, iar mai multe case au fost distruse. Este al 4-lea incendiu în același cartier din octombrie 2019 până în acest momentUn bărbat a fost rănit, în cursul nopții de joi către vineri, într-un cartier rezidențial privat de la marginea Aradului, ca urmare a exploziei unei butelii exterioare de gaz, iar mai multe case au fost distruse din cauza incendiului puternic care a urmat. Din cauza modului în care sunt construite casele, flăcările s-au extins cu repeziciune la mai multe case.Ascultă sau citește în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, despre acest caz.https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/07/arad-audio-foto-video-explozie-intr-un-cartier-privat-din-arad-un-barbat-a-fost-ranit-iar-mai-multe-case-au-fost-distruse-este-al-4-lea-incendiu-in-acelasi-cartier-din-octombrie-2019-pana-in-acest/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 6 februarie 2020

Incendiul, care a avut loc în Cartierul Verde, a fost anunțat la ora 00.40. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje cu 22 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, 20 de voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Livada și 2 echipaje de medici și paramedici SMURD.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „la sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuințe. Având în vedere faptul că locuințele au acoperiș comun, incendiul s-a extins și la acoperisul locuințelor vecine”.

„Ca urmare a exploziei a rezultat o victimă, un bărbat de 50 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare, acesta fiind transportat de SMURD TIM la UPU Arad. Incendiul a fost lichidat la ora 05:20 și au ars 4 apartamente, au fost afectate alte 2 apartamente, care au acoperișul ars și pagube provocate de apă și au ars în total cca. 350-400 mp de acoperiș. Cauza incendiului este în curs de stabilire, iar la fața locului rămâne la asigurat un echipah cu 4 Subofițeri”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa.

De la sfârșitul lunii octombrie 2019, acesta este cel de-al 4-lea incendiu care are loc la casele din acest cartier și de fiecare dată urmările și intervenția pompierilor sunt îngreunate de modul în care sunt construite casele.

Și polițiștii fac cercetări în acest caz.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad