Arad: AUDIO FOTO VIDEO Furtuna a creat probleme la Arad: un brad de 15 metri, scos din rădăcini, a căzut pe secția Pediatrie 2 a Spitalului Județean. Tot în zonă, bucăți din acoperișul unui bloc a avariat 3 mașini

Furtuna a creat probleme, duminică după masă, în Arad. Un brad înalt de mai mult de 15 metri a fost scos din rădăcini și a căzut pe acoperișul secției Pediatrie 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

ARADCU 00 ISU ARAD DUM28IUL

Furtuna a creat probleme, duminică după masă, în Arad. Un brad înalt de mai mult de 15 metri a fost scos din rădăcini și a căzut pe acoperișul secției Pediatrie 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad intervin chiar în aceste momente pentru a curăța zona.

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 28 iulie 2019

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad intervin chiar în aceste momente pentru a curăța zona.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa. Și tot în zonă, tabla desprinsa de pe acoperișul unui bloc in Piața Spitalului. A căzut pe 3 mașini, pe care le-a avariat.

De asemenea, pompierii mai au intervenții de mai mică amploare, în care sunt semnalate crengi de copaci rupte pe carosabil sau mașini, fără a bloca drumuri. De asemenea, până în acest moment nu sunt anunțate pagube mari ca urmare a vremii.
Pompierii continuă să monitorizeze situația.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad