Arad: AUDIO FOTO VIDEO Imagini spectaculoase cu antrenamentul pentru defilarea de Ziua Națională a României

Pompierii, polițiștii, jandarmii și militarii din Arad vor defila prin centrul municipiului Arad pentru a marca Ziua Națională a României, duminică, 1 Decembrie, iar seara, militarii se vor retrage cu torțe prin centrul Aradului.

ARADCU 00 PARADA MILITARA CETATEA ARADULUI VI29NOV

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Imagini spectaculoase cu repetițiile pentru defilarea de Ziua Națională a RomânieiPompierii, polițiștii, jandarmii și militarii din Arad vor defila prin centrul municipiului Arad pentru a marca Ziua Națională a României, duminică, 1 Decembrie, iar seara, militarii se vor retrage cu torțe prin centrul Aradului.Imagini spectaculoase cu repetețiile care au avut loc, vineri, în Cetatea Aradului, au fost transmise în direct pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad (ISU) decătre purtătorul decuvânt al ISU Arad, maior George Pleșca.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 29 noiembrie 2019

Imagini spectaculoase cu repetețiile care au avut loc, vineri, în Cetatea Aradului, au fost transmise în direct pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad (ISU) decătre purtătorul decuvânt al ISU Arad, maior George Pleșca.

„Pentru dumneavoastră vor defila militarii Batalionului 191 Infanterie „Radu Golescu”, pompierii ISU ARAD, polițiști ai IPJ Arad, jandarmii Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, polițiști de frontieră și pentru prima dată din  blocul de defilare vor face parte politia de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Militarii vor fi prezenți la toate evenimentele oficiale care au loc duminică.

Ziua Națională a României, 1 Decembrie, va fi marcată în Municipiul Arad, printr-o serie de ceremonii militare și religioase ce se vor desfășura în locuri de mare însemnătate pentru istoricul evenimentelor petrecute acum 101 ani, urmând să fie evocate marile personalități arădene care au avut o contribuție extraordinară în realizarea marelui ideal național al unirii tuturor provinciilor românești, a anunțat, joi, Prefectura Arad, care organizează manifestările împreună cu Batalionul 191 de Infanterie „Colonel Radu Golescu” și cu sprijinul Arhiepiscopiei Aradului.

Duminică, 1 Decembrie, începând cu ora 8.00, va avea loc o ceremonie militar-religioasă la Crucea Martirilor din Parcul Mihai Eminescu.  De la ora 9.00 se va desfășura o ceremonie militară în fața Palatului Administrativ, iar în final va avea loc

Începând cu ora 10.30, corifeii arădeni ai Marii Uniri vor fi comemorați în cadrul unei ceremonii ce se va desfășura în cimitirul Eternitatea.

Ceremoniile organizate cu prilejul Zilei Naționale a României se vor încheia la ora 18.00, tot în fața Palatului Administrativ,  prin retragerea cu torțe a militarilor Batalionului 191 de Infanterie „Colonel Radu Golescu” spre Cetatea Aradului pe traseul Bulevardul Revoluției – Piața Avram Iancu – Podul Decebal.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.