Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic la o casă din județul Arad. Incendiul, favorizat de faptul că propritarul, un pantofar, avea în pod piei și lipiciuri speciale

Un puternic incendiu a cuprins, marți, o casă din localitatea Miniș, județul Arad. Incendiul a fost favorizat de faptul că proprietarul, care este pantofar, avea depozitat în podul casei piei și substanțe speciale folosite pentru lipirea tălpilor de pantofi.

ARADCU 00 ISU ARAD MA15OCT

Un puternic incendiu a cuprins, marți, o casă din localitatea Miniș, județul Arad. Incendiul a fost favorizat de faptul că proprietarul, care este pantofar, avea depozitat în podul casei piei și substanțe speciale folosite pentru lipirea tălpilor de pantofi.Conform purătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, 20 de pompieri militari și voluntari au intervenit timp de cca 3 ore.https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/15/arad-audio-foto-video-incendiu-puternic-la-o-casa-din-judetul-arad-incendiul-favorizat-de-faptul-ca-propritarul-un-pantofar-avea-in-pod-piei-si-lipiciuri-speciale/

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 15 octombrie 2019

20 de pompieri militari și voluntari au intervenit timp de 3 ore

Conform purătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „au intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu două echipaje de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD cu sprijinul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Covăsanț și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ghioroc, 12 pompieri profesioniști și 8 voluntari pentru stingerea unui incendiu la o casă”.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, violent la întreg acoperișul, propagat in interior, favorizat de prezenta în podul casei a materialelor combustibile și de observarea târzie a acestuia. Nu au existat victime, proprietarii fiind plecați de acasă. Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenție. A ars întreaga locuință. Cauza probabila a incendiului „coș, canal, burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni””, a mai declarat purătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materile sunt considerabile.

Pompierii revin cu atenționarea ca pentru populația să își verifice în mod constant sursele de încălzire.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad