Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic la o casă în care locuiesc 12 persoane. O femeie, la spital, alte persoane au primit îngrjiri medicale la fața locului

O casă în care locuiesc 12 persoane din Arad a fost cuprinsă, în cursul nopții de joi către vineri, de un puternic incendiu, o femeie ajungând la spital cu arsuri la mâini și picioare, iar alte persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

ARADCU 00 CASA ISU ARAD VI13DEC

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Incendiu puternic la o casă în care locuiesc 12 persoane. O femeie, la spital, alte persoane au primit îngrjiri medicale la fața loculuiO casă în care locuiesc 12 persoane din Arad a fost cuprinsă, în cursul nopții de joi către vineri, de un puternic incendiu, o femeie ajungând la spital cu arsuri la mâini și picioare, iar alte persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, "a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospeciala descarcerare, 1 autospeciala SMURD, o autospeciala SAJ. 2 ofițeri și 12 subofițeri".

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 12 decembrie 2019

Casa se află în cartierul Sânicolaul Mic din municipiul Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospeciala descarcerare, 1 autospeciala SMURD, o autospeciala SAJ. 2 ofițeri și 12 subofițeri”.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la intreaga casă, favorizat de o butelie deschisă si rumegușul pentru încălzire și cu posibilitatea de propagare la alte doua învecinate.  În casa locuiau 12 persoane, toate s-au autoevacuat, dar 3 femei și un copil de un an, care erau în curtea din spate,  au fost scoase de pompieri.  În urma evaluărilor medicale, o femeie de aproximativ 25 de ani a fost preluata de echipajul SAJ cu arsuri pe membrele inferioare și superioare și transportată la UPU. Pentru alte 3 femei au fost acordate îngrijirii medicale în urma unor intoxicații ușoare și atac de panica.  Incendiul a fost localizat în limitele găsite și stins după aproximativ 3 ore de intervenție”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

xxx

Cauza probabilă „foc deschis în spatii deschise ca urmare a inițierii aprinderii cu un lichid ușor inflamabil”.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.