Arad: AUDIO FOTO VIDEO Minunea din postul Paștelor dintr-o biserică din Arad: Biblia cu tricolor și cărțile sfinte din altar nu au ars într-un puternic incendiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a oferit informații suplimentare emoționante despre incendiul care a cuprins o biserică din municipiu.

https://www.facebook.com/216642159124213/videos/226547008426314/

„În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit”

„Noi, cei din linia întâi, avem credința că vom învinge si totul va fi bine! Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul… În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit. Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din cartierul GAI. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins”, a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

„Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!”

„Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune! Am jurat credința României, sub faldurile Drapelului de Luptă tricolor, prin sacralizarea jurământului, ne-am legat pe viață de țară. Astăzi, Detașamentul de Pompieri Arad, a salvat dintr-un incendiu simbolul credinței și al speranței alături de drapelul tricolor. Întotdeauna există speranță!”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Declarația inițială a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad