Arad: AUDIO FOTO VIDEO Momentul în care cunoscuta campioană Daniela Dodean-Monteiro devine Cetățean de Onoare al municipiului Arad

Cunoscuta sportivă Daniela Dodean-Monteiro a primit, luni seara, titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Arad.

ARADCU 00 GALA SPORTULUI ARADEAN DANIELA DODEAN MONTEIRO CALIN BIBART COMPLET LU16DEC

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Momentul în care cunoscuta campioană Daniela Dodean-Monteiro devine Cetățean de Onoare al municipiului AradCunoscuta sportivă Daniela Dodean-Monteiro a primit, luni seara, titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Arad.Vezi în linkul de mai jos declarațiile complete ale Danielei Dodean Monteiro și ale primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.https://realitateadearad.net/index.php/2019/12/17/arad-audio-foto-video-momentul-in-care-cunoscuta-campioana-daniela-dodeanmonteiro-devine-cetatean-de-onoare-al-municipiului-arad/

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 17 decembrie 2019

În vârstă de 31 de ani, Daniela Dodean Monteiro a fost extrem de emoționată că a devenit cetăţean de onoare al oraşului natal.

Daniela Dodean Monteiro a explicat și de ce nu pleacă de la Arad, dar și ce le transmite sportivilor aflați la înceăit de drum.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a Danielei Dodean-Monteiro.

Legitimată la CSM Arad din 1995, sportiva are un palmares de invidiat, cu nu mai puţin de cinci titluri europene: două cu echipa, două la dublu feminin şi unul la dublu mixt.
După 26 de ani în care a practicat tenisul de masa, Daniela Dodean Monteiro priveşte cu încredere spre viitor şi nu exclude ca fiica sa Lara, în vârstă de 4 ani, să îi calce pe urme. Sportiva este căsătorită, din 2013, cu portughezul Joao Monteiro (36 de ani), şi el multiplu campion european şi mondial la tenis de masă.
Cei doi au fost campioni europeni la dublu mixt în 2016, la Budapesta, când au devenit primul cuplu de sportivi căsătoriţi care si-a adjudecat titlul continental. Palmaresul Danielei Dodean Monteiro cuprinde douăsprezece medalii la Campionatele Europene, dintre care cinci de aur, cinci de argint şi două de bronz. La Jocurile Europene de la Minsk, din 2019, a cucerit medalia de argint cu echipa.
Sportiva a participat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice: Beijing (2008), Londra (2012) şi Rio (2016). La JO de la Beijing s-a clasat pe locul al 7-lea în proba pe echipe, în vreme ce în competiţia de simplu a ajuns până în turul al treilea atât la JO de la Londra, cât şi la JO de la Rio.
Dana Dodean a primit și premiul I de sportivul anului, loc pe care îl ocupă alături de un sportiv junior de o reală perspectivă, Cosmin Krupla,, medaliat european și mondial la haltere.
Clasamentul a fost realizat strict pe baza rezultatelor internaționale.
Evenimentul, care a fost încărcat de emoție la Gala Sportului Arădean.
Un gest de recunoșatere a personalităților din Arad, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a primarului municipiului Arad, Călin Bibarț.

Autoritățile locale au acordat la Gala Sportului Arădean 34 de premii pentru sportivi care activează în mai multe discipline sportive printre care gimnastică aerobică, tenis de masă, atletism, fotbal, înot, tir şi tenis de câmp.
Au fost premiați antrenorul anului, sportivul anului, clubul anului, managerul anului, echipa anului. De asemenea s-a acordat un premiu pentru întreaga carieră, descoperitori de talente, laureaţii anului, Bursa Eugen Roman şi premii speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.