Arad: AUDIO FOTO VIDEO Momentul în care hoții încearcă să fure un bancomat legându-l de o mașină

Camerele de supraveghere video au suprins momentul în care 4 persoane mascate au încercat să fure dintr-un magazin de bricolaje (Dedeman) un bancomat legându-l de o mașină. Din imagini se vede că mașina folosită este un BMW X6.

ARADCU 00 BANCOMAT POLITIA ARAD MI15IAN

Arad: VIDEO Momentul în care hoții încearcă să fure un bancomat legându-l de o mașină

Publicată de Realitatea De Arad pe Miercuri, 15 ianuarie 2020

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „în această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru. În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior”.

„Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat.  Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Asculă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Arad: AUDIO 4 persoane mascate au legat un bacomat de o mașină pentru a-l fura